Occidental Isla Cristina

Batı Endülüs, İsla Cristina
Occidental Isla Cristina Genel
Occidental Isla Cristina Genel
Occidental Isla Cristina Genel
Occidental Isla Cristina Genel
Occidental Isla Cristina Genel
Image More +55 fotoğraf
Occidental Isla Cristina
Calle del Doctor Delgado Carrasco, s/n Batı Endülüs, İsla Cristina

Occidental Isla Cristina konaklamanızda İsla Cristina bölgesinde, iskele üstünde, Merkez Plajı ve Karnaval Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Islantilla Alışveriş Merkezi ile 8,4 km ve Islantilla Golf Kulübü ile 9,8 km mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Otelde misafirlere içecek servisi yapan 2 bar/dinlenme salonu veya 2 havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

343 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, sauna ve spor salonu vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Apart Daire
Deluxe
Deluxe Apart Daire, Deniz Manzaralı (Deluxe)
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Oda
Oda (Family Double Adjoining)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x