Ocana Apartments

Finestrat
Ocana Apartments Genel
Ocana Apartments Genel
Ocana Apartments Öne Çıkan Resim
Ocana Apartments Dış Mekan
Ocana Apartments Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Ocana Apartments
23 AVDA MARINA BAIXA , Finestrat

Ocana Apartments misafirlere Finestrat bölgesinde, plaj yakınında, Cala de Finestrat ve Sierra Helada Ulusal Parkı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Terra Mitica ile 4,2 mi (6,8 km) ve Levante Plajı ile 5,5 mi (8,8 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Estadero Ocaña restoranı Akdeniz mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 10.00 ve 12.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için resepsiyonda emanet kasası, asansör ve lobide kahve servisi mevcuttur. Finestrat bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Teras
Apart
Apart Daire, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Teras
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x