Obelix Guesthouse

Luderitz
Obelix Guesthouse Öne Çıkan Resim
Obelix Guesthouse Dış Mekan
Obelix Guesthouse Dış Mekan
Obelix Guesthouse Dış Mekan
Obelix Guesthouse İç Mekan
Image More +39 fotoğraf
Obelix Guesthouse
Old Bay Rd , Luderitz

Luderitz bölgesindeki Obelix Guesthouse konaklamanızda, Goerke Haus ve Felsenkirche ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Luderitz Müzesi ile 0,4 mi (0,7 km) ve Luderitz Limanı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Yemek servisi için Wild Horses Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 16 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bu pansiyonda sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Economical Triple Room
Room
Deluxe Family Suite
Room
Family Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x