Oasis Park Junior Suites

Costa Brava, Lloret de Mar
Oasis Park Junior Suites Genel
Oasis Park Junior Suites Genel
Oasis Park Junior Suites Genel
Oasis Park Junior Suites Genel
Oasis Park Junior Suites Genel
Image More +34 fotoğraf
Oasis Park Junior Suites
C/Pere Codina i Mont, 13 Costa Brava, Lloret de Mar

Oasis Park Junior Suites misafirlere Lloret de Mar bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Arbre Aventura Park ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Fenals Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Lloret de Mar Plajı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Tossa de Mar Plajı ile 8 mi (12,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, kapalı havuz ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Lloret de Mar bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 753 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x