Oasis Inn

Astana
Oasis Inn Öne Çıkan Resim
Oasis Inn Dış Mekan
Oasis Inn Yerinde Yemek
Oasis Inn Oda Düzeni
Oasis Inn Oda Düzeni
Image More +17 fotoğraf
Oasis Inn
12d B.Momyshuly St , Astana

Oasis Inn misafirlere Astana (Almaty District) bölgesinde, Monument to the Dead of the Totalitarian Regime ve Islamic Centre ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Çocuk Sarayı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Hazret Sultan Camii ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için 57 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve genel oturma odası ve banket salonu gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Astana bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 753 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Luxury
Luxury Süit
Room
Luxury Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x