Oasis Hotel Las Terrenas

Las Terrenas
Oasis Hotel Las Terrenas Öne Çıkan Resim
Oasis Hotel Las Terrenas Dış Mekan
Oasis Hotel Las Terrenas Dış Mekan
Oasis Hotel Las Terrenas Dış Mekan
Oasis Hotel Las Terrenas Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Oasis Hotel Las Terrenas
Avenida de Benelux , Las Terrenas

Oasis Hotel Las Terrenas misafirlere Las Terrenas merkezinde, La Iglesia Plajı yakınında ve Punta Popy Plajı ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Samaná Körfezi ile 22,6 mi (36,3 km) ve Cayo Levantado ile 28,2 mi (45,3 km) mesafede.

Misafirler için 18 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu Koloniyel stili dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x