Oasi La Martina

Motor Valley, San Martino in Rio
Oasi La Martina Öne Çıkan Resim
Oasi La Martina Dış Mekan
Oasi La Martina Dış Mekan
Oasi La Martina Dış Mekan
Oasi La Martina Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Oasi La Martina
Via Zappelletto, 10 Motor Valley, San Martino in Rio

San Martino in Rio bölgesindeki Oasi La Martina misafirlere kırsal bölgede, La Rocca Estense Kalesi ve Il Correggio Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Palazzo dei Pio ile 15,5 km (9,6 mil) ve Palazzo dei Musei ile 15,8 km (9,8 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere lobide şömine, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı, Kule

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x