Oasi Fantasia

Amalfi Coast (amalfi Kıyısı), Pianillo
Oasi Fantasia Öne Çıkan Resim
Oasi Fantasia Dış Mekan
Oasi Fantasia Dış Mekan
Oasi Fantasia İç Mekan
Oasi Fantasia Kahvaltı
Image More +35 fotoğraf
Oasi Fantasia
Via Principe di Piemonte 45 Amalfi Coast (amalfi Kıyısı), Pianillo

Agerola bölgesindeki Oasi Fantasia konaklamanızda, Sorrento Peninsula ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Sentiero degli Dei ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Pompeii Arkeoloji Parkı ile 16,5 mi (26,5 km) ve Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 19,6 mi (31,6 km) mesafede.

Oasi Fantasia misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Avlu Manzaralı (Nascosta)
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı (Sospesa)
Design
Design Oda, Avlu Manzaralı (Romantica)
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Avlu Manzaralı (Terrena)
Room
Exclusive Dört Kişilik Oda, Avlu Manzaralı (Intrigante)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x