Oasi di Galbusera Bianca

La Valletta Brianza
Oasi di Galbusera Bianca Genel
Oasi di Galbusera Bianca Genel
Oasi di Galbusera Bianca Genel
Oasi di Galbusera Bianca Genel
Oasi di Galbusera Bianca Genel
Image More +63 fotoğraf
Oasi di Galbusera Bianca
Via Galbusera Bianca 2 Località Monte , La Valletta Brianza

La Valletta Brianza bölgesindeki Oasi di Galbusera Bianca misafirlere bölge parkında, Sommi Picenardi Köşkü ve Sartirana Lake ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu kır evi Autodromo Nazionale Monza ile 14,1 mi (22,8 km) ve Leolandia ile 16,5 mi (26,5 km) mesafede.

Kır evinin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

13 klimalı oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu kır evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Family
Family Süit
Room
Apart Daire
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x