Oakwood Hotel & Apartments Brisbane

Doğu Avustralya, Fortitude Valley
Oakwood Hotel & Apartments Brisbane Genel
Oakwood Hotel & Apartments Brisbane Genel
Oakwood Hotel & Apartments Brisbane Öne Çıkan Resim
Oakwood Hotel & Apartments Brisbane Dış Mekan
Oakwood Hotel & Apartments Brisbane Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Oakwood Hotel & Apartments Brisbane
15 Ivory Lane Doğu Avustralya, Fortitude Valley

Oakwood Hotel & Apartments Brisbane misafirlere Brisbane (Fortitude Valley) bölgesinde, Howard Smith Wharves yakınında ve Eagle Street İskelesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Queen Street Alışveriş Merkezi ile 1,3 km ve Brisbane Botanik Bahçeleri ile 1,6 km mesafede.

The Coffee Pocket yemek servisi için ideal, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 162 odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Brisbane bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 235 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo,
Stüdyo, Nehir Manzaralı
Çatı
Çatı Katı (Loft), 2 Yatak Odası (Loft Style)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x