O Zoli Home

Kuzey Vietnam, Đông Thành
O Zoli Home Öne Çıkan Resim
O Zoli Home Dış Mekan
O Zoli Home Dış Mekan
O Zoli Home Dış Mekan
O Zoli Home İç Mekan
Image More +28 fotoğraf
O Zoli Home
No 18, Alley 22, Lane 67, Tran Hung Dao Quarter 10, Dong Thanh Ward Kuzey Vietnam, Đông Thành

O Zoli Home konaklamanızda Ninh Binh merkezinde, Ninh Binh Yürüyüş Yolu ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Trang An Manzaralı Doğa Bölgesi Kompleksi ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Tam Coc Bich Dong ile 10 km (6,2 mil) ve Thai Vi Tapınağı ile 11,2 km (7 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 9 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda
Family
Family Oda
Family
Family Oda, Küvet
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x