O Villas

Lesser Sunda Islands, Petitenget
O Villas Öne Çıkan Resim
O Villas Dış Mekan
O Villas Dış Mekan
O Villas Dış Mekan
O Villas Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
O Villas
Jalan Lebak Sari Gang Kubu Lebak Lesser Sunda Islands, Petitenget

O Villas misafirlere Seminyak bölgesinde, plaj yakınında, Restoranlar Sokağı ve Seminyak Village ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Seminyak Plajı ile 1 mi (1,6 km) ve Legian Plajı ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 4 klimalı odada özel havuz ve LCD televizyon vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, iPod takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği mevcuttur. Misafirler 10 kilometre içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 2 Yatak Odası
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Villa, 4 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x