O Muíño de Pena Casa Rural

O Pino
O Muíño de Pena Casa Rural Genel
O Muíño de Pena Casa Rural Genel
O Muíño de Pena Casa Rural Öne Çıkan Resim
O Muíño de Pena Casa Rural Dış Mekan
O Muíño de Pena Casa Rural Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
O Muíño de Pena Casa Rural
A Ponte Punide, 24 , O Pino

O Pino bölgesindeki O Muíño de Pena Casa Rural misafirlere tarihi bölgede, Galicia Kongre ve Sergi Merkezi ve Galiçya Pedagoji Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu kır evi Santiago de Compostela Katedrali ile 14,4 mi (23,1 km) ve Centro de Divulgación do queixo e do mel ile 11,8 mi (19 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için kır evinde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için DVD oynatıcı olan 7 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Yapay nehir ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu kır evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Kır evinde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Ev
Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x