O Hostel GRU-SP

Guarulhos
O Hostel GRU-SP Genel
O Hostel GRU-SP Genel
O Hostel GRU-SP Dış Mekan
O Hostel GRU-SP Dış Mekan
O Hostel GRU-SP Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
O Hostel GRU-SP
R. Rafael Balzani 146 , Guarulhos

O Hostel GRU-SP misafirlere Guarulhos merkezinde, IV Centenario Meydanı ve Bosque Maia Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu hostel Allianz Parkı ile 12,6 mi (20,2 km) ve Paulista Bulvarı ile 13,3 mi (21,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6 ve 10 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için mikrodalga fırın olan 11 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için akıllı hoparlör sunulur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Oda, Birden Çok Yatak, Özel Banyo, Şehir Manzaralı
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x