O'Connors Guesthouse

Güneybatı İrlanda, Province of Munster
O'Connors Guesthouse Genel
O'Connors Guesthouse Genel
O'Connors Guesthouse Genel
O'Connors Guesthouse Öne Çıkan Resim
O'Connors Guesthouse Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
O'Connors Guesthouse
Cloghane Güneybatı İrlanda, Province of Munster

Cloghane bölgesindeki O'Connors Guesthouse misafirlere nehir kıyısında, Sandy Bay Plajı ve Lough Anascaul ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu pansiyon Brandon Point Gözlem Noktası ile 4,5 mi (7,2 km) ve Minard Castle ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için O'Connors Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, elektrikli su ısıtıcıları ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Ev,
Ev, 3 Yatak Odası
Üç
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x