Nuwara Eliya Golf Club

Nuwara Eliya
Nuwara Eliya Golf Club Genel
Nuwara Eliya Golf Club Genel
Nuwara Eliya Golf Club Genel
Nuwara Eliya Golf Club Genel
Nuwara Eliya Golf Club Öne Çıkan Resim
Image More +39 fotoğraf
Nuwara Eliya Golf Club
Nuwara Eliya Golf Club , Nuwara Eliya

Nuwara Eliya bölgesindeki Nuwara Eliya Golf Club konaklamanızda, Victoria Parkı yakınında ve Nuwara Eliya Golf Club ile 1 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu golf dostu otel Nuwara Eliya Tanrı Meclisleri Kilisesi ile 1 mi (1,5 km) ve Galway Orman Koruma Alanı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 18 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gol sahasında vuruş antremanı yapın ve spor salonu gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x