numberOne Hotel

Franconian Switzerland, Südöstliche Außenstadt
numberOne Hotel Genel
numberOne Hotel Öne Çıkan Resim
numberOne Hotel Dış Mekan
numberOne Hotel Dış Mekan
numberOne Hotel İç Mekan
Image More +7 fotoğraf
numberOne Hotel
Münchener Strasse 342 Franconian Switzerland, Südöstliche Außenstadt

Nuremberg (Sudoststadt) bölgesindeki numberOne Hotel misafirlere NürnbergConvention Konferans Salonu ve NürnbergMesse Sergi Merkezi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nuremberg Christmas Market ile 4,4 mi (7,1 km) ve Playmobil FunPark (Eğlence Parkı) ile 12 mi (19,3 km) mesafede.

NumberOne Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 6.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 86 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x