Numa Hotel

Conero Riviera, Numana
Numa Hotel Genel
Numa Hotel Genel
Numa Hotel Öne Çıkan Resim
Numa Hotel Dış Mekan
Numa Hotel Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Numa Hotel
Via Cristoforo Colombo 21 Conero Riviera, Numana

Numa Hotel misafirlere Numana merkezinde, Conero Bölge Parkı yakınında ve La Spiaggiola ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Conero Dağı ile 3,8 mi (6,1 km) ve Spiaggia dei Frati ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Deniz Manzaralı
Stüdyo
Stüdyo Süit
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Deniz Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x