NRMA Bowen Beachfront Holiday Park

Shire Of Bowen, Bowen
NRMA Bowen Beachfront Holiday Park Genel
NRMA Bowen Beachfront Holiday Park Genel
NRMA Bowen Beachfront Holiday Park Öne Çıkan Resim
NRMA Bowen Beachfront Holiday Park Dış Mekan
NRMA Bowen Beachfront Holiday Park Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
NRMA Bowen Beachfront Holiday Park
Cnr Horseshoe and The Soldiers Shire Of Bowen, Bowen

NRMA Bowen Beachfront Holiday Park misafirlere Bowen bölgesinde, denize sıfır, Great Barrier Reef yakınında ve Queens Beach ile 1 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan tatil parkı Mullers Lagoon Parkı ile 1 mi (1,5 km) ve Grays Bay ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. İyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon ve DVD oynatıcı sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu tatil parkı ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kulübe,
Kulübe, 1 Yatak Odası, Plaj Manzaralı
Family
Family Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x