Nozol Royal Inn Hotel

Medina City Center, Medine
Nozol Royal Inn Hotel Öne Çıkan Resim
Nozol Royal Inn Hotel Dış Mekan
Nozol Royal Inn Hotel Dış Mekan
Nozol Royal Inn Hotel Yerinde Yemek
Nozol Royal Inn Hotel Yerinde Yemek
Image More +12 fotoğraf
Nozol Royal Inn Hotel
Abi Obaida ibn Aljarrah Street North Central Area Medina City Center, Medine

Medina (Medine Kent Merkezi) bölgesindeki Nozol Royal Inn Hotel Mescid-i Nebevi ve Al Haram ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bâki Mezarlığı ile 1,8 mi (2,9 km) ve Uhud Savaşı Alanı ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Al Rawda ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 240 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası
Room
Executive Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x