Nowe Izby

Podhale, Szaflary
Nowe Izby Genel
Nowe Izby Genel
Nowe Izby Genel
Nowe Izby Genel
Nowe Izby Genel
Image More +55 fotoğraf
Nowe Izby
Wladyslawa Orkana 23 Podhale, Szaflary

Szaflary bölgesindeki Nowe Izby misafirlere tren/metro istasyonu bağlantılı, Wooden Tserkvas of the Carpathian Region in Poland and Ukraine ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Termy Szaflary ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Krupowki Caddesi ile 10,6 mi (17,1 km) ve Gorący Potok Kaplıcası ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Nowe Izby misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 10 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Premium
Premium Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x