Novotel Salvador Hangar Aeroporto

Salvador
Novotel Salvador Hangar Aeroporto Genel
Novotel Salvador Hangar Aeroporto Genel
Novotel Salvador Hangar Aeroporto Genel
Novotel Salvador Hangar Aeroporto Öne Çıkan Resim
Novotel Salvador Hangar Aeroporto Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Novotel Salvador Hangar Aeroporto
Av Luis Viana Filho 13 223 , Salvador

Novotel Salvador Hangar Aeroporto misafirlere Salvador (São Cristóvão) bölgesinde, Anisio Teixeira Enstitüsü ve Dunas Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Flamengo Plajı ile 7,1 mi (11,4 km) ve Stella Maris plajı ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için 365 ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 190 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Salvador bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5113 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Executive
Executive Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Standard
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x