Novotel Okinawa Naha

Güney Okinawa, Naha
Novotel Okinawa Naha Genel
Novotel Okinawa Naha Genel
Novotel Okinawa Naha Genel
Novotel Okinawa Naha Genel
Novotel Okinawa Naha Genel
Image More +73 fotoğraf
Novotel Okinawa Naha
40 Matsukawa Güney Okinawa, Naha

Novotel Okinawa Naha konaklamanızda Naha merkezinde, Shrikinjocho Taş Yolu ve Kokusai Dori Alışveriş Bölgesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Ryutan Bölgesi ile 1,5 km ve Shurijo Kalesi ile 1,5 km mesafede.

和食・鉄板焼『登輝』 yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 328 klimalı oda espresso kahve makinesi ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için 24 saat açık spor salonu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Naha bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4413 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Deluxe)
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x