Novotel Imagica Khopoli Hotel

Düzlükler, Khalapur
Novotel Imagica Khopoli Hotel Genel
Novotel Imagica Khopoli Hotel Genel
Novotel Imagica Khopoli Hotel Genel
Novotel Imagica Khopoli Hotel Genel
Novotel Imagica Khopoli Hotel Genel
Image More +73 fotoğraf
Novotel Imagica Khopoli Hotel
30 31 Sangdewadi Off Mumbai Pune Exp Wy Khopoli Pali Rd Khalapur Düzlükler, Khalapur

Khalapur bölgesindeki Novotel Imagica Khopoli Hotel konaklamanızda, Adlabs Imagica yakınında olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Della Adventure ile 16,1 mi (25,9 km) ve Shooting Point ile 13,5 mi (21,7 km) mesafede.

The Square yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 287 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Balkon
Family
Family Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak (Classic)
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Küvet
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x