Nova Highlands Hotel

Malezya Yarımadası, Brinchang
Nova Highlands Hotel Genel
Nova Highlands Hotel Genel
Nova Highlands Hotel Öne Çıkan Resim
Nova Highlands Hotel Dış Mekan
Nova Highlands Hotel Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Nova Highlands Hotel
The Square, Jalan Aranda Nova Malezya Yarımadası, Brinchang

Nova Highlands Hotel konaklamanızda Brinchang bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Cameron Highland Kelebek Çiftliği yakınında Raju Hill Çilek Çiftliği ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu aile dostu otel Kea Çiftliği ile 0,7 km (0,4 mi) ve Boh Çay Tarlası ile 2,3 km (1,4 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

246 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Süit
Family
Family Süit
Süit
Süit
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Room
Comfort Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x