Nou Camping Bungalows

İspanyol Pyrénées Dağları, La Guingueta d'Aneu
Nou Camping Bungalows Genel
Nou Camping Bungalows Öne Çıkan Resim
Nou Camping Bungalows Dış Mekan
Nou Camping Bungalows İç Mekan
Nou Camping Bungalows Yerinde Yemek
Image More +17 fotoğraf
Nou Camping Bungalows
Carretera Valls d'Àneu, s/n İspanyol Pyrénées Dağları, La Guingueta d'Aneu

La Guingueta d'Aneu bölgesindeki Nou Camping Bungalows misafirlere milli parkta, Aneu Vadisi Ekoloji Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve RocRoi ile 13 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu çevre dostu kamp alanı Tavascan - Pleta del Prat Kayak Merkezi ile 44,3 km (27,5 mi) mesafede.

Brasería El Paller Nou Camping Bungalows misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kamp alanında misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov,
Bungalov, 1 Yatak Odası
Bungalov,
Bungalov, 2 Yatak Odası (4 pax)
Room
Bungalov, 2 Yatak Odası (5 pax)
Room
Bungalov, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x