Norus Apartments Providencia

Orta Şili, Santiago
Norus Apartments Providencia Öne Çıkan Resim
Norus Apartments Providencia Dış Mekan
Norus Apartments Providencia Dış Mekan
Norus Apartments Providencia Dış Mekan
Norus Apartments Providencia Dış Mekan
Image More +74 fotoğraf
Norus Apartments Providencia
Capellan Abarzua 240 Providencia Orta Şili, Santiago

Norus Apartments Providencia konaklamanızda Santiago merkezinde, La Chascona ve Santa Lucia Tepesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire Ulusal Güzel Sanatlar Müzesi ile 1,8 km (1,1 mil) ve Plaza de Armas ile 2,4 km (1,5 mil) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu
Room
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x