Northfleet Hotels

Owerri
Northfleet Hotels Öne Çıkan Resim
Northfleet Hotels Dış Mekan
Northfleet Hotels Dış Mekan
Northfleet Hotels Dış Mekan
Northfleet Hotels Dış Mekan
Image More +7 fotoğraf
Northfleet Hotels
Number 1 , Owerri

Owerri bölgesindeki Northfleet Hotels konaklamanızda, Absorption Katedrali ile 9 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Alvan Ikoku Federal College of Education ile 2,5 mi (4 km) ve Dan Anyiam Stadı ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Northfleet Hotels misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 havuz kenarı barı ideal. Misafirlere her gün 8.00 ve 8.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler mikrodalga fırın ve Akıllı televizyonlar bulunan 36 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimiz için açık havuz, kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, kuaför ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x