Norsk Havbrukssenter

Kuzey Norveç, Brønnøy
Norsk Havbrukssenter Öne Çıkan Resim
Norsk Havbrukssenter Dış Mekan
Norsk Havbrukssenter Dış Mekan
Norsk Havbrukssenter Dış Mekan
Norsk Havbrukssenter Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Norsk Havbrukssenter
Toftveien 80 Kuzey Norveç, Brønnøy

Brønnøy bölgesindeki Norsk Havbrukssenter misafirlere deniz kıyısında, Bronnoy Belediye Binası ve Bronnoysund Marina ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu tatil parkı Bronnoy Kilisesi ile 6,4 km (4 mil) ve Torghatten Dağı ile 10,8 km (6,7 mil) mesafede.

SMAK, Norsk Havbrukssenter misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.3 ve 9.3 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve Akıllı televizyonlar olan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve bulaşık makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu tatil parkı misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Seaview
Seaview Rorbu Vega
Seaview
Seaview Rorbu Torghatten
Seaview
Seaview Rorbu Toft

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x