Nordic Resort

Hamala
Nordic Resort Öne Çıkan Resim
Nordic Resort Kahvaltı
Nordic Resort Yerinde Yemek
Nordic Resort Yerinde Yemek
Nordic Resort Oda Düzeni
Image More +24 fotoğraf
Nordic Resort
256, road 10, block 1010 , Hamala

Hamala bölgesindeki Nordic Resort konaklamanızda Dilmun Höyükleri ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Bait Al Jasra Binası ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu aile dostu villa Al Jasra El Sanatları Merkezi ile 2,6 mi (4,1 km) ve Pottery Workshop ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Villanın restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 9 ve öğlen arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve LCD televizyon olan 22 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için ücretsiz su parkı, 24 saat açık sağlık kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Luxury
Luxury Villa, 3 Yatak Odası
Luxury
Luxury Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x