Nordic Memory in Tsingtao

Qingdao
Nordic Memory in Tsingtao Genel
Nordic Memory in Tsingtao Öne Çıkan Resim
Nordic Memory in Tsingtao Dış Mekan
Nordic Memory in Tsingtao Dış Mekan
Nordic Memory in Tsingtao Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Nordic Memory in Tsingtao
No.12, 1st Taipingjiao Rd Shinan District , Qingdao

Nordic Memory in Tsingtao misafirlere Qingdao merkezinde, Hisense Plaza Alışveriş Merkezi ve MixC Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel May Fourth Meydanı (Dört Mayıs Meydanı) ile 1 mi (1,6 km) ve Qingdao International Sailing Centre ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Nordic Memory in Tsingtao misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kütüphane ve lobide kahve servisi vardır. Qingdao bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 172 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x