Nora Club Hotel

Sulcis Iglesiente, Pula
Nora Club Hotel Genel
Nora Club Hotel Öne Çıkan Resim
Nora Club Hotel Dış Mekan
Nora Club Hotel Dış Mekan
Nora Club Hotel Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Nora Club Hotel
Viale Nora Snc Sulcis Iglesiente, Pula

Pula bölgesindeki Nora Club Hotel misafirlere kırsal bölgede, Nora Plajı ve Sant'Efisio Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Fichi Plajı ile 1,7 km ve Nora Arkeoloji Bölgesi ile 2,2 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

25 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit (Deluxe)
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x