Nomikos Mansion

Decentralized Administration Of The Aegean, Karterados
Nomikos Mansion Öne Çıkan Resim
Nomikos Mansion Dış Mekan
Nomikos Mansion Dış Mekan
Nomikos Mansion Dış Mekan
Nomikos Mansion Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Nomikos Mansion
Karterados 1 Decentralized Administration Of The Aegean, Karterados

Nomikos Mansion misafirlere Santorini bölgesinde, ana cadde üzerinde, Ege Adaları yakınında ve Santorini Kalderası ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan pansiyon Kamari Plajı ile 4 mi (6,5 km) ve Athinios Limanı ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Misafirler için 5 klimalı odada buzdolabı ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Süit, Sıcak Su Havuzu
Room
Superior Süit, Sıcak Su Havuzu
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Traditional Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x