Nomad

Tayland Doğu Sahili, Pattaya
Nomad Öne Çıkan Resim
Nomad Yerinde Yemek
Nomad Oda Düzeni
Nomad Oda Düzeni
Nomad Oda
Nomad
Nuan Beach Junction Tayland Doğu Sahili, Pattaya

Nomad size Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesinde, Pattaya Plajı ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Jomtien Plajı ile 4,2 mi (6,8 km) ve CentralFestival Pattaya Beach alışveriş merkezi ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Nomad misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 4 klimalı odada özel atlama havuzu ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Bungalow

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x