Nol in 't Bosch

Veluwe, Wageningen
Nol in 't Bosch Genel
Nol in 't Bosch Genel
Nol in 't Bosch Öne Çıkan Resim
Nol in 't Bosch Dış Mekan
Nol in 't Bosch Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Nol in 't Bosch
Hartenseweg 60 Veluwe, Wageningen

Wageningen bölgesindeki Nol in 't Bosch konaklamanızda, Belmonte Arboretum ve Gallery Wit ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Sculpture Gallery and Arboreta ile 2,4 mi (3,9 km) ve Theater Junushoff ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

33 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x