Noah's Forest by Tifakara

Kuzey Düzlükleri, La Fortuna
Noah's Forest by Tifakara Genel
Noah's Forest by Tifakara Genel
Noah's Forest by Tifakara Genel
Noah's Forest by Tifakara Genel
Noah's Forest by Tifakara Öne Çıkan Resim
Image More +45 fotoğraf
Noah's Forest by Tifakara
1.3 Km Norte del Parque de la Fortuna La Fortuna de San Carlos Kuzey Düzlükleri, La Fortuna

La Fortuna bölgesindeki Noah's Forest by Tifakara misafirlere iskele üstünde, Puentes Colgantes del Arenal ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Arenal Macera Dünyası ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Arenal Yanardağı Ulusal Parkı ile 8,4 mi (13,5 km) ve Tabacon Sıcak Su Kaplıcaları ile 8 mi (13 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Riverside Deluxe Bungalow with Spa
Room
Deluxe Quad Bungalow with Spa
Room
Garden Deluxe Bungalow

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x