Noa Hotel

Yunan Ana Karası, Selanik
Noa Hotel Genel
Noa Hotel Genel
Noa Hotel Genel
Noa Hotel Öne Çıkan Resim
Noa Hotel Dış Mekan
Image More +80 fotoğraf
Noa Hotel
Navarchou Kountouriotou 7 Yunan Ana Karası, Selanik

Noa Hotel Selanik merkezinde, Thessaloniki Port ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Aristotelous Meydanı ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Selanik Beyaz Kulesi ile 1,4 km ve Galerius Kemeri ile 1,9 km mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.30, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 41 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 43-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu mevcuttur.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Sea
Sea view Junior Suite
Loft
Loft
Loft
Loft Plus
Signature
Signature Suite
Room
Single Loft
Room
Sea View, Double Room
Room
Double Plus One
Room
Family Oda
Room
Urban
Room
Urban Plus

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x