Nirvana Hotel Da Nang

Orta Vietnam, Da Nang
Nirvana Hotel Da Nang Öne Çıkan Resim
Nirvana Hotel Da Nang Dış Mekan
Nirvana Hotel Da Nang Dış Mekan
Nirvana Hotel Da Nang Dış Mekan
Nirvana Hotel Da Nang Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Nirvana Hotel Da Nang
31 Ha Bong, Phuoc My Ward Son Tra District Orta Vietnam, Da Nang

Nirvana Hotel Da Nang size Da Nang merkezinde, Doğu Denizi Parkı ve My Khe Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Han River ile 1,6 mi (2,5 km) ve Dragon Köprüsü ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor.

16 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır. Yakındaki temalı parkta bir gün planlıyorsanız, (ücretli) servisi kullanabilirsiniz.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x