Nirvana Hotel and Resort

Naypyidaw
Nirvana Hotel and Resort Genel
Nirvana Hotel and Resort Genel
Nirvana Hotel and Resort Öne Çıkan Resim
Nirvana Hotel and Resort Dış Mekan
Nirvana Hotel and Resort Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Nirvana Hotel and Resort
No. MH-3/4 Yar Za Thingaha Road Dakhina Thiri Township,Hotel Zone 1 , Naypyidaw

Naypyidaw bölgesindeki Nirvana Hotel and Resort konaklamanızda, Shwe Se Khone Pagoda ve Yanaungmyin Pagoda ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Yan Aung Myin Golf Sahası ile 3,2 mi (5,1 km) ve Zoological Garden & Safari Park ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için L'Opera ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Bungalov, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x