Niraamaya Private Residences Benaulim

Benaulim
Niraamaya Private Residences Benaulim Genel
Niraamaya Private Residences Benaulim Öne Çıkan Resim
Niraamaya Private Residences Benaulim Dış Mekan
Niraamaya Private Residences Benaulim Dış Mekan
Niraamaya Private Residences Benaulim Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Niraamaya Private Residences Benaulim
No. 1562, Next to Reva House Benaulim Beach, Basvado Benaulim , Benaulim

Niraamaya Private Residences Benaulim misafirlere Benaulim bölgesinde, plaj yakınında, Benaulim Plajı yakınında ve Vaddi Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Colva Plajı ile 2,1 mi (3,4 km) ve Varca Plajı ile 4,8 mi (7,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Villa, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Plaj Kenarı
Room
Premium Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x