Ningbo Nanyuan Hotel

Ningbo
Ningbo Nanyuan Hotel Genel
Ningbo Nanyuan Hotel Genel
Ningbo Nanyuan Hotel Genel
Ningbo Nanyuan Hotel Genel
Ningbo Nanyuan Hotel Genel
Image More +36 fotoğraf
Ningbo Nanyuan Hotel
Number 2 Lingqiao Road , Ningbo

Ningbo Nanyuan Hotel misafirlere Ningbo merkezinde, Moon Lake Parkı ve Nantang Old Street ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Chenghuang Temple ile 0,8 mi (1,3 km) ve Ningbo Yanqing Temple ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Chinese Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 6 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 395 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için kapalı havuz, sauna ve spor salonu vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Kişilik Oda (North Building)
Premium
Premium İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Süit
Executive
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Business Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Business İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x