Nine Tree Premier ROKAUS Hotel Seoul Yongsan

Seul
Nine Tree Premier ROKAUS Hotel Seoul Yongsan Genel
Nine Tree Premier ROKAUS Hotel Seoul Yongsan Dış Mekan
Nine Tree Premier ROKAUS Hotel Seoul Yongsan Yerinde Yemek
Nine Tree Premier ROKAUS Hotel Seoul Yongsan Klüp/Executive
Nine Tree Premier ROKAUS Hotel Seoul Yongsan Oda Düzeni
Image More +10 fotoğraf
Nine Tree Premier ROKAUS Hotel Seoul Yongsan
25, Hangang-daero 23-gil, Yongsan-gu , Seul

Nine Tree Premier ROKAUS Hotel Seoul Yongsan misafirlere Seul merkezinde, Yongsan Elektronik Pazarı ve Kore Savaş Anıtı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Lotte World ile 9,8 mi (15,7 km) ve N Seoul Kulesi ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 274 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kapalı havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve banket salonu vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 8 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Double
Quadruple
Quadruple
Executive
Executive Standard Double
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (1 BF Package)
Standard
Standard Oda, Engellilere Uygun (Han River View)
Executive
Executive Residence Suite
Room
Standard Accessible
Room
Family Twin
Room
Residence Suite
Room
Standard Double (Han River View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x