Nina Pousada e Refeições

Paracatu
Nina Pousada e Refeições Öne Çıkan Resim
Nina Pousada e Refeições Oda Düzeni
Nina Pousada e Refeições Oda Düzeni
Nina Pousada e Refeições Oda Düzeni
Nina Pousada e Refeições Oda Düzeni
Image More +8 fotoğraf
Nina Pousada e Refeições
Rua Jose Joaquim de Moraes Casa , Paracatu

Paracatu bölgesindeki Nina Pousada e Refeições misafirlere tarihi bölgede, Santo Antonio de Padua Katedrali ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Tabernaculo Evangelico de Jesus Kilisesi ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca posuada otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

5 klimalı oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve gözetimli çocuk bakımı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pousada otelde misafirler için ayrıca otelde alışveriş, genel oturma odası ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı, Köşe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x