Nilsisila

Palatupana
Nilsisila Öne Çıkan Resim
Nilsisila Dış Mekan
Nilsisila Dış Mekan
Nilsisila Dış Mekan
Nilsisila Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Nilsisila
Gurugoda Palatupana , Palatupana

Nilsisila misafirlere Palatupana bölgesinde, plaj yakınında ve Palatupana Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Kirinda Plajı ile 4 mi (6,4 km) ve Kirinda Tapınağı ile 4,4 mi (7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Küçük mutfak olan 6 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x