Nile Jewel Suites

West Bank, Luksor
Nile Jewel Suites Öne Çıkan Resim
Nile Jewel Suites Dış Mekan
Nile Jewel Suites Dış Mekan
Nile Jewel Suites Kahvaltı
Nile Jewel Suites Yerinde Yemek
Image More +24 fotoğraf
Nile Jewel Suites
Nile Jewel Ramlah Elbairatt El Qurna road West Bank, Luksor

Luksor bölgesindeki Nile Jewel Suites konaklamanızda, Carter’s House ve Deir el-Madinah ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Krallar Vadisi ile 4,9 mi (7,9 km) ve Luksor Tapınağı ile 16,1 mi (26 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo Süit
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x