Nikol Business Hotel

Volga (bölge), Nizhny Novgorod
Nikol Business Hotel Genel
Nikol Business Hotel Genel
Nikol Business Hotel Genel
Nikol Business Hotel Genel
Nikol Business Hotel Genel
Image More +69 fotoğraf
Nikol Business Hotel
15A Sormovskoe Highway Volga (bölge), Nizhny Novgorod

Nikol Business Hotel misafirlere Nizhny Novgorod merkezinde, Metro Köprüsü ve Spaso-Staroyarmarochny Cathedral ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Nizhegorodskaya Yarmarka Sergi Merkezi ile 1,5 mi (2,4 km) ve Nizhniy Novgorod Planetaryumu ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

İtalyan mutfağı alanında uzman olan Quadrum yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

48 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, iPod takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spa küveti ve sauna dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Nizhny Novgorod bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1410 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Stüdyo
Stüdyo
Süit
Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Family Oda (Business class)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x