Nikko Ikoi Hotel

Shutoken, Nikko
Nikko Ikoi Hotel Öne Çıkan Resim
Nikko Ikoi Hotel Dış Mekan
Nikko Ikoi Hotel Dış Mekan
Nikko Ikoi Hotel Dış Mekan
Nikko Ikoi Hotel Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Nikko Ikoi Hotel
100 Kujiramachi Shutoken, Nikko

Nikko bölgesindeki Nikko Ikoi Hotel konaklamanızda, Kanmangafuchi Yeraltı Mağarası ve Nikko Botanik Bahçesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Chūzenji Gölü ile 9,6 mi (15,5 km) ve Toshogu ile 1,3 mi (2,2 km) mesafede.

Restoranda Nikko Ikoi Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 11 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ücretsiz gazete servisi ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Traditional Oda, Sigara İçilmez (Japanese Western Style)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x