Nikis Resort

Apennine Mountains, Gubbio
Nikis Resort Genel
Nikis Resort Genel
Nikis Resort Genel
Nikis Resort Genel
Nikis Resort Öne Çıkan Resim
Image More +153 fotoğraf
Nikis Resort
Strada Comunale 26 Località Pieve D'Agnano Apennine Mountains, Gubbio

Nikis Resort misafirlere Gubbio bölgesinde, bölge parkında, Tiber River ve Villa Valentina Resort e Spa 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu küçük otel San Salvatore di Montecorona Manastırı ile 2,3 mi (3,6 km) ve Santa Maria della Reggia Kilisesi ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için küçük otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu Beaux Arts stili küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat
Executive
Executive Süit
Room
Standard Dubleks
Room
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Deluxe Süit
Room
Junior Süit
Room
Standard Apart Daire
Room
Superior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x