Nigus House

Lekki
Nigus House Öne Çıkan Resim
Nigus House Dış Mekan
Nigus House Oda Düzeni
Nigus House Oda Düzeni
Nigus House Oda Düzeni
Image More +30 fotoğraf
Nigus House
35 Shakiru Anjorin Street , Lekki

Lekki (Lekki Kademe 1) bölgesindeki Nigus House misafirlere Upbeat Recreation Centre ve Barazahi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Filmhouse IMAX ile 1,6 mi (2,6 km) ve Nike Sanat Galerisi ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 10 plaj barı ideal.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Apart Daire, 2 Yatak Odası
Presidential
Presidential Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Premium Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Exclusive Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x