Nightcap at Wintersun Hotel

Mercan Kıyısı, Bluff Point
Nightcap at Wintersun Hotel Genel
Nightcap at Wintersun Hotel Genel
Nightcap at Wintersun Hotel Genel
Nightcap at Wintersun Hotel Öne Çıkan Resim
Nightcap at Wintersun Hotel Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Nightcap at Wintersun Hotel
441 Chapman Road Mercan Kıyısı, Bluff Point

Nightcap at Wintersun Hotel misafirlere Geraldton (Bluff Point) bölgesinde, Old Geraldton Gaol Craft Merkezi ve Müzesi ve Batı Avustralya Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel HMAS Sydney II Anıtı ile 2,9 mi (4,7 km) ve Geraldton Regional Art Gallery ile 3,1 mi (4,9 km) mesafede.

Nightcap at Wintersun Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 38 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca barbekü ızgaraları ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve ATM/banka hizmetleri vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Stüdyo
Oda
Oda
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x